ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη / Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη / ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
<b>ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ</b>

Ενοικίαση αυτοκίνητου στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης.

Η "SALONICA" RENT A CAR σας παρέχει την δυνατότητα να παραλάβετε και να παραδόσετε το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Κάντε απλά την κράτηση σας μέσω της ηλεκτονικής μας διευθύνσης και ένας υπάλληλος της εταιρείας μας θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας για να σας εξυπηρετήσει.

Η τοποθεσία και η σημασία του αεροδρομίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης.

Το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Βρίσκεται 14 χλμ από το κέντρο της πόλης και προς την ανατολική της πλευρά.

Η σημασία του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη καθώς εξηπηρετεί το 95% των τουριστών που επισκέπτονται αεροπορικώς διάφορα μέρη της Β.Ελλάδας. Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών αυτών έχει ως τελικό προοορισμό τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, η οποία αποτελεί ένα πανέμορφο τουριστικό Θέρετρο.

Περίπου 3,5 εκατομύρια ταξιδιώτες εξυπηηρετούνται κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι σύγχρονο και παρέχει όλου του είδους τις ανέσεις. Σε αυτο στεγάζονται εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστείο καθώς και κατάστημα DUTY FREE.

Mεταφορά από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στη Θεσσαλονίκη.

Έαν θέλετε να μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης έχετε δυο επιλογές.

Η πρώτη που είναι και πιο οικονομική είναι με το αστικό λεωφορείο Νο 78. Υπάρχει συγκοινωνία κάθε μισή ώρα.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να επιλέξετε υπηρεσίες ταξί. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.tranfersthessaloniki.com για περισσότερες πληροφορίες.

Μεταφορά από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στη Χαλκιδική.

H εταιρεία ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, η οποία λειτουργεί υπό την άμεση εποπτεία του κράτους παρέχει μετακίνηση με μεγάλα λεωφορεία σε όλα τα μέρη της Χαλκιδικής. Ο σταθμός της εταιρείας βρίσκεται στο 9ο χλμ Θεσσαλονικης-Μουδανιών. Δεν υπαρχει σύνδεση του σταθμού με το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστιοσελίδα μας www.transfersthessaloniki.com και να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με οδηγό για να μετακινηθείτε είτε προς τον παραπάνω σταθμό είτε προς την Χαλκιδική.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη για να ανακαλύψετε την πόλη και διασκεδάστε την παραμονή σας.

 

EOT license
Thessaloniki Rent a Car
  • Μοναστηρίου 28
  • 54627 Θεσσαλονίκη
  • Τ. +30 2310 527888
  • F. +30 2310 552952
  • [email protected]


 
active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης